Verweij Bookworks

Over Verweij Bookworks

Mijn naam is Johan Verweij en ik ben het gezicht achter Verweij Bookworks. Het schrijven van drie boeken – ‘Het roze schaap’,  ‘Ongelovige Thomas’ en ‘Breekbaar Roze – werd een bijzonder mooi succes. Dit wekte de interesse van onder andere Algemeen Dagblad, Telegraaf, NRC, RTV Oost, Reformatorisch Dagblad, NU.nl en LINDA. Met als kers op de taart deelname aan het televisieprogramma ‘Ken je mij?’ van de EO.

Het schrijven en publiceren van eigen boeken ben ik zo verrijkend gaan vinden, dat ik ook andere schrijvers een podium wil bieden. Natuurlijk wil je opvallen met je verhaal en dus kun je wellicht een steuntje in de rug gebruiken. Daarom heb ik samen met mijn 72-jarige hartsvriendin een nieuw platform bedacht. Dit heeft geresulteerd in Verweij Bookworks, een vrolijk tekstbureau waarbij alles draait om het succesvol uitbrengen van je boek!

Naast het bieden van ondersteuning aan schrijvers, ben ik binnen Verweij Bookworks ook werkzaam als SEO-copywriter voor bedrijven. In de afgelopen jaren heb ik al meer dan 16.000 teksten gepubliceerd voor talloze opdrachtgevers.